de appartementen

De zes appartementen in Villa De Rijn zijn enorm ruim en werkelijk prachtig. Op de begane grond bevinden zich de Tuinappartementen van ca. 120 m2 met een geweldig terras van 4,5 meter diep over de gehele breedte van het appartement. Daarboven liggen de vier Rijnzicht appartementen die een oppervlak hebben van ca. 120 tot 230 m2 en een subliem balkon. Op de eerste verdieping bevindt zich het eerste grote Rijnzicht appartement van ca. 230 m2 en een subliem balkon. OP de tweede verdeieping bevind zich het Penthouse met het daarbij behorende dakterras. Elk appartement heeft twee grote slaapkamers, een extra werkkamer, een royale living met open keuken, een riante badkamer, een gastenbadkamer en een geweldig uitzicht dankzij de enorme raampartijen op het zuiden. Op welke verdieping wilt u wonen?

Villa De Rijn voegt zich op natuurlijke wijze tussen de bestaande bebouwing aan de Hulkesteinseweg, een van de mooiste straten van Arnhem-Noord. Het complex oogt modern dankzij de witgekeimde gevels met speelse houtaccenten. Opvallend zijn de enorme glazen gevels die doorlopen van de oostzijde, over de zuidzijde naar de westzijde van uw appartement. Hier bevinden zich de livings en terrassen, die een geweldig uitzicht bieden over de rivier en de uiterwaarden. In de onderbouw van het complex bevinden zich vier bergingen. Uiteraard worden de appartementen duurzaam en energiezuinig opgeleverd.


Klik op de situatietekening om deze te vergroten

Situatietekening

appartementen 1 en 2

Tuin

Met een keuze voor een tuinappartement, beschikt u over ca, 120 m² woonoppervlak met een buitenruimte van ca. 40 m2. De Tuinappartementen liggen iets verdiept en grenzen aan de royale tuin die wordt omgeven door een fraai aangelegde buitenplaats.

Bekijk appartementen

appartementen 3 en 4

Begane grond

De twee Rijnzicht appartementen op de begane grond bieden ca. 120 m² woongenot en zijn voorzien van een subliem balkon. Deze appartementen zijn bereikbaar via een eigen entree. 

Bekijk appartementen

 

 

appartement 5

Eerste verdieping

Met een keuze voor het Rijnzicht appartement op de eerste verdieping, beschikt u over ca, 230 m² woonoppervlak met een buitenruimte van ca. 30 m2. Het Rijnzicht appartement is bereikbaar via zowel een trap als lift. Bij gebruik van de lift, stapt u direct uit in uw woonkamer. 

Bekijk appartement

penthouse met dakterras

tweede verdieping

Met een keuze voor het Penhouse op de tweede verdieping beschikt u over ca. 230 m² woongenot, met een bijbehorend dakterras van ca. 90 m². Het Penthouse is bereikbaar via zowel een trap als lift. Bij gebruik van de lift, stapt u direct uit in uw woonkamer. 

Bekijk appartement

PARKEERPLAATSEN

Het complex voorziet in parkeerplaatsen waarvan er een of twee zijn inbegrepen bij de aankoop van elk appartement. Het plaatsen van een laadpaal voor hybride voertuigen behoort tot de opties. 

parkeerplaatsen impressie - Villa de Rijn
Villa

MELD U AAN ALS BELANGSTELLENDE!

Voelt u zich aangetrokken tot deze magische locatie en spreekt de stijl, luxe en het comfort u tot de verbeelding? Dan bent u mogelijk één van de uitverkorenen voor dit unieke project. Aanmelden verplicht u nog tot niets, maar stelt u in staat tot alles…

Aanmelden