De appartementen

De vier appartementen in Villa De Rijn zijn enorm ruim en werkelijk prachtig. Op de begane grond bevindt zich het Tuinappartement van ca. 170 m2 met een geweldig terras van 4,5 meter diep over de gehele breedte van het appartement. Daarboven liggen de drie Rijnzicht appartementen die een oppervlak hebben van ca. 190 tot 193 m2 en een overdekt terras van ca. 23 m2. Elk appartement heeft twee grote slaapkamers, een extra werkkamer, een royale living met open keuken, een riante badkamer, een gastenbadkamer en een geweldig uitzicht dankzij de enorme raampartijen op het zuiden. Op welke verdieping wilt u wonen? 

Villa De Rijn voegt zich op natuurlijke wijze tussen de bestaande bebouwing aan de Hulkesteinseweg, een van de mooiste straten van Arnhem-Noord. Het complex oogt modern dankzij de witgekeimde gevels met speelse houtaccenten. Opvallend zijn de enorme glazen gevels die doorlopen van de oostzijde, over de zuidzijde naar de westzijde van uw appartement. Hier bevinden zich de livings en terrassen, die een geweldig uitzicht bieden over de rivier en de uiterwaarden. In de onderbouw van het complex bevinden zich vier bergingen. Uiteraard worden de appartementen duurzaam en energiezuinig opgeleverd.

 

Tuinappartement

Met een keuze voor het tuinappartement, beschikt u over ca, 170 m² woonoppervlak met een buitenruimte van ca. 60 m2. Het Tuinappartement ligt iets verdiept en grenst aan de royale tuin die wordt omgeven door een fraai aangelegde buitenplaats.

Bekijk appartement

RIJNZICHT APPARTEMENTEN

De drie Rijnzicht appartementen bieden ca. 190 tot 193 m² woongenot. De bovenste twee niveaus zijn bereikbaar per trap of met de lift. Bij gebruik van de lift, stapt u direct in de hal van uw appartement. 

Bekijk appartementen

 

 

PARKEERPLAATSEN

Het complex voorziet in parkeerplaatsen waarvan er een of twee zijn inbegrepen bij de aankoop van elk appartement. Het plaatsen van een laadpaal voor hybride voertuigen behoort tot de opties. Het terrein wordt omsloten met een toegangshek dat door bewoners op afstand is te openen.

parkeerplaatsen impressie - Villa de Rijn
Villa

MELD U AAN ALS BELANGSTELLENDE!

Voelt u zich aangetrokken tot deze magische locatie en spreekt de stijl, luxe en het comfort u tot de verbeelding? Dan bent u mogelijk één van de uitverkorenen voor dit unieke project. Aanmelden verplicht u nog tot niets, maar stelt u in staat tot alles…

Aanmelden