De appartementen

Villa De Rijn bestaat uit vier Luxueuze en royale appartementen met een adembenemend uitzicht over de rivier De Rijn. Dit onder architectuur te bouwen kleinschalige complex is ontworpen met toepassing van uiterst duurzame materialen voor ecologisch verantwoord, comfortabel en modern wonen. 

De appartementen bevinden zich op verschillende niveaus en zijn voor de bewoners zeer efficiënt toegankelijk. Boven een fraai liggend tuinappartement met een groot eigen terras van 60 m², bevinden zich nog drie bijzonder ruime appartementen met een gelijkwaardige indeling en een buitenruimte van 25 m2. De appartementen kunnen naar eigen keuze worden afgewerkt of onder begeleiding van onze projectspecialisten. Alle terrassen zijn gesitueerd op het Zuiden.

 

 

Tuinappartement

Met een keuze voor het tuinappartement, beschikt u over ruim 175 m² woonoppervlak dat met buiten wordt verbonden door een uitzonderlijk groot terras van 100+ m2. De royale tuin wordt omgeven door een fraai aangelegde buitenplaats met aan de rivier een zonnedek over de gehele breedte van het perceel voor gemeenschappelijk gebruik. 

Bij binnenkomst geeft een ruime hal toegang tot de Master bedroom welke is voorzien van een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Ook de tweede slaapkamer heeft de beschikking over een eigen douche en is het toilet bereikbaar via de hal. Aan de andere zijde van de hal bevindt zich een ruime werkkamer. Bij het betreden van de living begint het feest van de visuele vrijheid. De royale zitruimte en de open keuken worden omgeven door een schitterende glaspartij met adembenemend uitzicht. Een riante schuifpui geeft toegang tot een heerlijk groot terras voor ultiem genieten. 

RIJNZICHT APPARTEMENTEN

De drie Rijnzicht appartementen bieden elk 200 m² woongenot. De bovenste twee niveaus zijn bereikbaar per trap of met de lift. Bij gebruik van de lift, stapt u direct in de hal van uw appartement. 

De bijzonder grote hal geeft toegang tot de Master bedroom welk is voorzien van een eigen badkamer met ligbad, douche en toilet. Aansluitend is er een riante Walk-In closet. Aangrenzend bevindt zich een ruime werkkamer welke via de centrale hal bereikbaar is. Ook de tweede slaapkamer heeft de beschikking over een eigen douche en is het toilet toegankelijk via de hal. Bij het betreden van de extra ruime Living met grote open keuken wordt de aandacht direct getrokken naar de natuurlijke verbinding met een overdekt terras van ca. 25 m². De schitterende glaspartij met ongeëvenaard uitzicht geeft op twee manieren toegang tot het aantrekkelijke terras.

 

Plattegronden

 

Villa de Rijn - Bergingen

Bergingen

Villa de Rijn - Tuinappartement

Tuin appartement

GBO 175 m2
Buiten 100+  m2

Villa de Rijn - appartementen 1 t/m 3

Rijnzicht appartementen 1 t/m 3

GBO 200 m2
Buiten 25 m2

 

PARKEERPLAATSEN

Het complex voorziet in acht parkeerplaatsen waarvan er twee zijn inbegrepen bij de aankoop van elk appartement. Het plaatsten van een laadpaal voor hybride voertuigen behoort tot de opties. Het terrein wordt omsloten met een toegangshek dat door bewoners op afstand is te openen.

parkeerplaatsen impressie - Villa de Rijn
Villa

MELD JE AAN ALS BELANGSTELLENDE!

Voelt u zich aangetrokken tot deze magische locatie en spreekt de stijl, luxe en het comfort u tot de verbeelding? Dan bent u mogelijk één van de uitverkorenen voor dit unieke project. Aanmelden verplicht u nog tot niets, maar stelt u in staat tot alles… Zodra de verkoop start stellen wij u graag direct ervan in kennis.

Aanmelden