TUINappartement

De vier appartementen zijn qua indeling nagenoeg gelijk aan elkaar, al zijn de Rijnzicht appartementen groter dan het Tuinappartement. Daarbij is er de keuze voor verschillende indelingsopties, waarmee u uw appartement op tal van punten op maat en smaak kunt aanpassen zoals u dat graag wilt. Onze binnenhuisarchitect Theodoor heeft hiervoor diverse indelingsopties bedacht. In een vroeg stadium van de bouw heeft u nog volop invloed op de indeling en afwerking van uw appartement. Daarbij wordt u begeleid door onze projectspecialisten.

 

tuinappartement - souterrain

Het Tuinappartement ligt iets verdiept en grenst aan de royale tuin die wordt omgeven door een fraai aangelegde buitenplaats.

 

tuinappartement

souterrain

Het Tuinappartement ligt iets verdiept en grenst aan de royale tuin die wordt omgeven door een fraai aangelegde buitenplaats.

Bouwnummer: 1
Type: Tuinappartement
Woonoppervlak: ca. 170 m2
Buitenruimte: ca. 60 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Villa

MELD U AAN ALS BELANGSTELLENDE!

Voelt u zich aangetrokken tot deze magische locatie en spreekt de stijl, luxe en het comfort u tot de verbeelding? Dan bent u mogelijk één van de uitverkorenen voor dit unieke project. Aanmelden verplicht u nog tot niets, maar stelt u in staat tot alles…

Aanmelden