Villa

nog 1 woning beschikbaar  

bekijk het penthouse met dakterras

Uniek wonen op een van de mooiste plekjes van Arnhem: penthouse met dakterras nog beschikbaar

Wonen aan de Rijn én op steenworpafstand van de Arnhemse binnenstad: klinkt perfect, toch? Het nieuwbouwproject Villa de Rijn heeft alles waar je naar zoekt. De verkoop is in volle gang en er is nog één héél mooi penthouse met dakterras beschikbaar! Villa De Rijn vind je straks aan een van de mooiste straten van Arnhem-Noord: de Hulkesteinseweg. 
 

bekijk het penthouse

Villa de Rijn

Villa De Rijn

Een Landmark aan het water
met een adembenemend uitzicht

Wonen in Arnhem geeft u ruimte en rust of juist reuring op de momenten dat u dit wilt. Het ‘Haagje van het oosten’, zoals deze stad ook wel wordt genoemd, heeft een elitaire uitstraling met een rijke historie. Met het oog op uw toekomstig woongenot, bouwen wij op één van de mooiste locaties langs de Rijn het royale en luxe appartementencomplex Villa De Rijn. Uw uitzicht wordt een levendig panorama dat zijn weerga niet kent. Hier te wonen, staat garant voor een dagelijks nieuwe beleving!

 

Sfeer

DE VERKOOP IS IN VOLLE GANG, NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!

Ziet u zichzelf al wonen op deze adembenemende locatie aan de Rijn, op een steenworp afstand van de Arnhemse binnenstad? De verkoop van Villa de Rijn is in volle gang en de bouw start binnenkort! De verkoop documenten zijn te vinden in uw persoonlijke online account. Heeft u nog geen online account? Maak deze aan door u aan te melden als belangstellende via het aanmeldformulier.

Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem dan gerust contact op met een van de betrokken makelaars!

Aanmelden

Centraal gesitueerd
Een natuurrijke omgeving met alle wenselijke voorzieningen

 

Uw schitterende appartement staat aan de fraaie en rustige Hulkesteinseweg in Arnhem Noord. De toegangsweg is een brede fietsstraat waar auto’s te gast zijn. Deze autoluwe weg wordt overwegend gebruikt door bestemmingsverkeer. De binnenstad is op loopafstand en biedt een aantrekkelijke schakering aan trendy conceptstores en gevestigde winkelnamen. Arnhem kent elke denkbare voorziening die past bij een stad van dit formaat. Dat de rich and famous hier al eeuwenlang hun vertier zoeken, is te danken aan een unieke combinatie van knusse dorpskernen en riante buitenplaatsen.

 

Eenvoudige en effectieve bereikbaarheid
met auto of Openbaar Vervoer

Voor uw zakelijke belangen zijn er belangrijke uitvalswegen naar andere delen van Nederland en Duitsland. Hiervan is de A12 met verbindingen naar de A2 en de A27 de meest bekende. Internationale treinverbindingen brengen u met hogesnelheidstreinen in korte tijd naar dertien verschillende steden in Duitsland of via Brussel naar Parijs. Naast een knap staaltje architectuur, is het Centraal Station van Arnhem het belangrijkste spoorwegknooppunt in oost-Nederland.

 

Panorama

Kiezen is delen

zes ‘State Of The Art’ appartementen duurzaam gebouwd

Villa De Rijn ademt rust, ruimte en comfort. Dat ervaart u binnen de ruime afmeting van de Tuinappartementen met een woonoppervlak van ca. 115-121 m² en een appartementbreed terras van 40 m2. Zoekt u het graag hogerop, dan valt uw keuze mogelijk op één van de vier Rijnzicht-appartementen met maar liefst ca. 108 tot 230 m2 woonoppervlak en een royale buitenruimte. Alle appartementen zijn voorzien van een royale living met open keuken, minimaal twee grote slaapkamers en een riante badkamer. In een vroeg stadium van de bouw heeft u nog invloed op de indeling en afwerking. U installeert naar eigen keuze of maakt gebruik van onze projectspecialisten. 

impressie Villa de Rijn

Fraaie architectuur

Modern wonen met een historisch mooi uitzicht

Het complex met de witgekeimde gevels en speelse houtaccenten oogt modern maar voegt zich naadloos tussen natuur en aanlendende villa’s. De grote glaspartijen van uw appartement bieden een subliem uitzicht over de rivier en haar uiterwaarden. Dit geeft u beslist een gevoel van ultieme vrijheid. In de onderbouw van het complex bevindt zich een ruime berging voor elk appartement. Het complex voorziet in tien parkeerplaatsen waarvan er een of twee zijn inbegrepen bij de aankoop van elk appartement. Het plaatsten van een laadpaal voor hybride voertuigen behoort tot de opties.  Vanzelfsprekend wordt uw appartement duurzaam en energiezuinig opgeleverd. 

Kat - Villa de Rijn
Villa

MELD U AAN ALS BELANGSTELLENDE!

Voelt u zich aangetrokken tot deze magische locatie en spreekt de stijl, luxe en het comfort u tot de verbeelding? Dan bent u mogelijk één van de uitverkorenen voor dit unieke project. Aanmelden verplicht u nog tot niets, maar stelt u in staat tot alles…

Aanmelden